Logo no.boatexistence.com

Hva er formålet med den amerikanske ambassaden?

Innholdsfortegnelse:

Hva er formålet med den amerikanske ambassaden?
Hva er formålet med den amerikanske ambassaden?

Video: Hva er formålet med den amerikanske ambassaden?

Video: Hva er formålet med den amerikanske ambassaden?
Video: How Do Embassies Work? 2024, Kan
Anonim

Det primære formålet med en ambassade er å hjelpe amerikanske statsborgere som reiser til eller bor i vertslandet. Amerikanske utenrikstjenestemenn intervjuer også borgere fra vertslandet som ønsker å reise til USA for forretnings-, utdannings- eller turismeformål.

Kan en ambassade beskytte deg?

I ekstreme eller eksepsjonelle omstendigheter kan amerikanske ambassader og konsulater tilby alternative former for beskyttelse, inkludert (i de fleste land) temporary refuge, en henvisning til U. S. Refugee Admissions Program, eller en forespørsel om prøveløslatelse til U. S. Department of Homeland Security.

Er en amerikansk ambassade amerikansk jord?

3) Betraktes den amerikanske ambassaden og generalkonsulatene som amerikansk jord? For å avlive en vanlig myte – nei, de er ikke! U. S. A. utenrikstjenesteposter er ikke en del av USA i henhold til det 14. tillegget.

Hva kan en ambassade hjelpe deg med?

Disse tjenestene inkluderer fornyelse av pass; erstatte tapte eller stjålne pass; å gi hjelp til å få medisinsk og juridisk bistand; notarisering av dokumenter;bistå med selvangivelse og fraværsstemmegivning; gjøre ordninger i tilfelle dødsfall; registrere fødsler til statsborgere i utlandet; sertifiserer – men presterer ikke …

Hvor mange land har en amerikansk ambassade?

307 – amerikanske ambassader, konsulater og diplomatiske oppdrag rundt om i verden. Mer enn 190 – antall land i verden.

Anbefalt: