Hva er definisjonen på forelesning?

Innholdsfortegnelse:

Hva er definisjonen på forelesning?
Hva er definisjonen på forelesning?

Video: Hva er definisjonen på forelesning?

Video: Hva er definisjonen på forelesning?
Video: What Is a Lecture? 2024, Oktober
Anonim

En forelesning er en muntlig presentasjon ment for å presentere informasjon eller lære folk om et bestemt emne, for eksempel av en universitets- eller høyskolelærer. Forelesninger brukes til å formidle kritisk informasjon, historie, bakgrunn, teorier og ligninger.

Hva betyr det å ha en forelesning?

Substantivet forelesning refererer til å holde et instruksjonsforedrag om et eller annet emne - vanligvis foran en klasse eller en gruppe mennesker. … Det er fra det latinske ordet lectura, som betyr en lesning eller forelesning. Forelesninger kan bety en instruksjonsforedrag eller det kan ha form av en streng, ensidig foredrag.

Hva betyr det å forelese noen?

: å holde en tale eller en serie foredrag til en gruppe mennesker for å lære dem om et bestemt emne.: å snakke med (noen) på en sint eller alvorlig måte. Se hele definisjonen for forelesning i English Language Learners Dictionary. foredrag. substantiv.

Hva er forelesningseksempel?

Definisjonen av en forelesning er en tale om et bestemt emne eller en skjenn etter at noen har gjort noe g alt. Et eksempel på en forelesning er en tale om naturvitenskap Et eksempel på en forelesning er en foreldres snakk om å være ærlig overfor et barn etter at barnet har løyet.

Hva er de to typene forelesninger?

De vanligste formene er 1) den illustrerte forelesningen, hvor foredragsholderen er avhengig av visuelle hjelpemidler for å formidle en idé til studentene; 2) orienteringstypen for foredrag, der foredragsholderen presenterer informasjonen uten noe forseggjort materiale for å støtte ideene; 3) en formell tale hvor formålet er å informere, underholde, …

Anbefalt: