Logo no.boatexistence.com

Hvem handler sangen skred om?

Innholdsfortegnelse:

Hvem handler sangen skred om?
Hvem handler sangen skred om?

Video: Hvem handler sangen skred om?

Video: Hvem handler sangen skred om?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Nicks har sagt i intervjuer at sangen handlet om romansen hennes med Buckingham og karrierekampene deres, samt forholdet hennes til faren hennes.

Hvem skrev Stevie Nicks Jordslide for?

Jeg skrev det (Landslide) for Lindsey - for ham, om ham. Det er kjært for oss begge fordi det handler om oss. Vi er der ute og synger om livene våre. Den ble skrevet i 1973 på et tidspunkt der Lindsey og jeg hadde kjørt til Aspen for at han skulle øve i to uker med Don Everly.

Handler sangen Jordslide om narkotika?

Lauren fra Denver, CoOk først og fremst Gold Dust Woman handler ikke om narkotika, men det er en annen sang. For det andre ble Landslide skrevet for både Lindsey og for det Stevie sa om å gi karrieren 6 måneder til før hun ga opp. Så det handler litt om faren hennes også, karrieren og Lindsey.

Hva betydde jordskred glede?

Når Santana synger «Landslide» til Brittany, representerer det første gang Santana noen gang tillater seg å uttrykke følelsene sine for Bretagne utover bare de av platonisk beste vennlighet.. … Følgelig vil jeg si at det Rachel sier etter «Landslide» i hovedsak blindsider Santana.

Sang Gwyneth P altrow Landslide på Glee?

Gwyneth P altrow dukker opp på 'Glee' og synger 'Landslide' og 'Kiss. … Skuespillerinnen, som tidligere opptrådte på Country Music Awards og Grammys, fortsetter med tirsdagskveldens returopptreden på «Glee», hvor hun fremførte Stevie Nicks «Landslide» og Princes «Kiss».

Anbefalt: