Logo no.boatexistence.com

Er fothergilla en flerårig plante?

Innholdsfortegnelse:

Er fothergilla en flerårig plante?
Er fothergilla en flerårig plante?

Video: Er fothergilla en flerårig plante?

Video: Er fothergilla en flerårig plante?
Video: #Крыжовник #Крылоорешник #Куст перистый Декоративные кустарники32 Декоративные растения 2024, Kan
Anonim

Bruk fothergilla som en prøveplante i en hyttehage, som aksentplanter i grunnplanter (de lavt voksende typene er flotte for under vinduer, da de aldri blir høye nok til å blokkere utsikten), som en del av blandede staude- og buskhager eller border, for uformelle hekker eller i massevis, eller naturalisert i …

Hvor høy blir fothergilla?

De to artene er nesten identiske, bortsett fra blomster- og bladstørrelse, og de totale dimensjonene til buskene. Stor fothergilla kan nå 6 til 10 fot i høyden, mens dvergfothergillaen kan bli 3 fot høy. I naturen vokser ikke de to artene under lignende forhold.

Er fothergilla løvfellende?

Fothergilla gardenii, ofte kjent som dvergfothergilla eller kystfothergilla, er en saktevoksende, løvfellende dvergprydbusk som er hjemmehørende i fuktige lavlandsmyrer og savanner ved kysten i det sørøstlige U. S. fra North Carolina til Florida panhandle og Alabama.

Mister fothergilla bladene?

Fothergilla, et medlem av Hamamelidaceae-slekten, er en løvfellende blomstrende busk som er hjemmehørende i hele den sørøstlige delen av USA. … Etter at den til slutt mister høstløvet, fortsetter busken å være interessant om vinteren med sin sikksakk-forgrening og lysebrune bark.

Hvilken sone er fothergilla?

Den er hardfør fra USDA-sone 4 til 8. Over: Fotografi av jacki-dee via Flickr. Når vekstsesongen avsluttes, skinner fothergilla.

Anbefalt: