Logo no.boatexistence.com

Hvem er deaktivert på kjærlighetsøya?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er deaktivert på kjærlighetsøya?
Hvem er deaktivert på kjærlighetsøya?

Video: Hvem er deaktivert på kjærlighetsøya?

Video: Hvem er deaktivert på kjærlighetsøya?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Love Island er tilbake på skjermene våre, med en ny gruppe øyboere som gjør seg klare til å dra inn i villaen for første gang. Blant deltakerne er programmets første deltaker noensinne med funksjonshemming, Hugo Hammond 24-åringen bor i Hampshire, hvor han jobber som idrettslærer på ungdomsskolen.

Who in Love Island har en funksjonshemming?

Antagelig som en del av ITVs løfte om å gjøre showet mer inkluderende og mangfoldig, har vi i år ønsket Hugo Hammond velkommen til skjermene våre – den første deltakeren som har en fysisk funksjonshemming.

Hvilken funksjonshemming har Hugo på Love Island?

Hva er "klumpfot"? Som Love Islands første fysisk funksjonshemmede deltaker, har Hugo diskutert hvordan det er å ha tilstanden kjent som "klumpfot". Medfødte Talipes Equino-Varus er en tilstand som oppstår ved fødselen og kan se enten den ene eller begge føttene til et barn krølle seg inn og under ved tærne.

Er det en funksjonshemmet kjærlighetsøyboer?

Det er tatt syv serier av Love Island – og en betydelig mengde lokking fra seere – for at produsentene skal kaste en deltaker med funksjonshemming. … Så inkludering av funksjonshemninger i Love Island 2021 betyr mye mer for meg – som en ung, synshemmet kvinne – enn en boks-tikkøvelse.

Har Hugo på Love Island cerebral parese?

Hampshire-fødte Hugo Hammond ble født med klumpfot, en tilstand der en baby blir født med føtter som snur seg inn og under. Selv om han ikke ønsker å bli definert av funksjonshemmingen på ITV-datingprogrammet, sa han at han gjerne utdanner andre mennesker om det når de spør.

Anbefalt: