Logo no.boatexistence.com

Hvilken er bedre fotterapeut eller ortoped?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken er bedre fotterapeut eller ortoped?
Hvilken er bedre fotterapeut eller ortoped?

Video: Hvilken er bedre fotterapeut eller ortoped?

Video: Hvilken er bedre fotterapeut eller ortoped?
Video: What is the Difference Between a Podiatrist and an Orthopedic Surgeon 2024, Kan
Anonim

Som en generell retningslinje, hvis du har en skade, tilstand eller symptomer som påvirker fot- eller ankelhelsen din, er det best å oppsøke en fotterapeut Hvis du har en skade, tilstand, eller symptomer som påvirker andre deler av muskel- og skjelettsystemet ditt, er det best å oppsøke en ortopedisk lege.

Behandler ortopediske leger føtter?

Både ortopediske kirurger og fotterapeuter spesialiserer seg på fot- og ankelpleie Hvis du har problemer med foten eller ankelen, lurer du kanskje på hvem du bør oppsøke for behandling. … Her samarbeider spesialistene våre om behandlingen din for å gi deg en mer fullstendig diagnose og tilgang til et bredere spekter av behandlinger.

Hva slags lege oppsøker jeg for fotsmerter?

En fotterapeut, også k alt en lege i fotmedisin, er en spesialist som gir medisinsk diagnose og behandling av fot- og ankelproblemer, inkludert, men ikke begrenset til forstuinger og brudd, knyster, hælsmerter/sporer, hammertær, neuromer, inngrodde tånegler, vorter, liktorner og hard hud.

Hva er bedre enn en fotterapeut?

Selv om fotterapeuter og ortopediske kirurger behandler mange av de samme tilstandene, er treningen deres annerledes. Det er i hovedsak mye overlapping i behandlingene, men ortopeder påpeker at de er i stand til å behandle pasienten som helhet, ikke bare fra ankelen nedover.

Tjener fotterapeuter mer enn leger?

Podiatry er nummer tolv på listen over de best bet alte medisinske jobbene, ifølge de siste BLS-dataene. I den store sammenhengen tjener fotterapeuter mindre enn mange av sine legekolleger.

Anbefalt: