Logo no.boatexistence.com

I fotball hva betyr offside?

Innholdsfortegnelse:

I fotball hva betyr offside?
I fotball hva betyr offside?

Video: I fotball hva betyr offside?

Video: I fotball hva betyr offside?
Video: offside 🤯😳 explain how ...(smart move from keeper🔥) 2024, Kan
Anonim

Det er ikke straffbart å være i offside-posisjon. En spiller er i offsideposisjon hvis: noen del av hodet, kroppen eller føttene er i motstanderens halvdel (unntatt halvveislinjen) og. noen del av hodet, kroppen eller føttene er nærmere motstandernes mållinje enn både ballen og den nest siste motstanderen.

Hva er offside-regelen på en enkel måte?

Offsideregelen er kanskje en av de mest kontroversielle reglene som noen gang er brukt på fotball. … Enkelt sagt forklarer regelen (eller "loven" som FIFA kaller det) at en spiller regnes som offside hvis han eller hun mottar ballen mens han er "utover" den nest siste motstanderen (vanligvis en forsvarer).

Hva betyr offside?

: ulovlig i forkant av ballen eller pucken.

Hvorfor har fotball en offsideregel?

Først introdusert i 1883 da fotballforbundet (FA), for første gang, formaliserte fotballregler, offside ble konstruert for å avskrekke spillere fra alltid å lure i nærheten av motstandernes mål for å se etter scoringsmuligheter.

Hva er den nye offsideregelen?

FIFA prøver for tiden en ny regel i Kina og USA om at vil gi fordelen til spissene og stoppe det Infantino k alte å være offside "ved en nese" på grunn av kontroversielt VAR ringer. … Før VAR ble dommere fort alt at i tvilstilfeller gir angriperen fordelen.

Anbefalt: