Logo no.boatexistence.com

For brukt i single-mode fiber brukes fortrinnsvis?

Innholdsfortegnelse:

For brukt i single-mode fiber brukes fortrinnsvis?
For brukt i single-mode fiber brukes fortrinnsvis?

Video: For brukt i single-mode fiber brukes fortrinnsvis?

Video: For brukt i single-mode fiber brukes fortrinnsvis?
Video: Физик РАЗВЕРНЫВАЕТ Большой Взрыв! Квантовые петли Абхая Аштекара 2024, Kan
Anonim

For brukt i single-mode fiber _ brukes fortrinnsvis. Forklaring: Optiske halvlederforsterkere har lavt strømforbruk. Enkeltmodusstrukturen gjør dem passende og egnet for bruk i enkeltmodusfiber.

Hva er bruken av optisk forsterker?

Typiske bruksområder for optiske forsterkere er: En forsterker kan øke (gjennomsnittlig) kraften til en laserutgang til høyere nivåer (→ master oscillator effektforsterker=MOPA). Den kan generere ekstremt høye toppeffekter, spesielt ved ultrakorte pulser, hvis den lagrede energien trekkes ut innen kort tid.

Hvor mange typer optiske forsterkerteknologier er tilgjengelige?

Det finnes 2 typer med optiske forsterkere; en OFA (Optical Fiber Amplifier) og SOA (Semiconductor Optical Amplifier). Det er 2 andre typer OFAer; en EDFA (Erbium-Doped Fiber Amplifier) og en FRA (Fiber Raman Amplifier).

Hvor mange forplantningsmoduser finnes i en enkeltmodusfiber?

Forklaring: Det er to forplantningsmoduser i enkeltmodusfibre. Disse to modusene er like, men deres polarisasjonsplan er ortogonale. I faktiske fibre er det ufullkommenheter som variasjoner i brytningsindeksprofiler.

Hvilken optisk forsterker har flere fordeler?

Forklaring: Sammenlignet med alle forsterkningene, er Raman-forsterkning mer fordelaktig. Den har selvfasetilpasning mellom pumpe av signal sammen med bred forsterkningsbåndbredde sammenlignet med andre ikke-lineære prosesser.

Anbefalt: