Logo no.boatexistence.com

Vil hjemmedepot riste den gamle malingen min?

Innholdsfortegnelse:

Vil hjemmedepot riste den gamle malingen min?
Vil hjemmedepot riste den gamle malingen min?

Video: Vil hjemmedepot riste den gamle malingen min?

Video: Vil hjemmedepot riste den gamle malingen min?
Video: Золотая орда в Былинах Русских 2024, Kan
Anonim

Paint Shake and Re-tints Hvis du tar med den gamle malingen til et Home Depot malingssenter, kan du få den ristet opp i maskinene deres … Hvis du har maling du har kjøpt på Home Depot og ønsker å gjøre det til en mørkere farge, vil personalet på malingsavdelingen justere fargen på malingen din med og ekstra sprut pigment.

Må gammel maling ristes?

Maling må ristes og røres Før du forlater butikken der du kjøpte malingen, bør de riste malingen i en maskin for å sikre at den blandes ordentlig. Før du begynner å male bør du også røre i malingen. Jo lenger malingen sitter, jo mer må du røre den før du begynner å male.

Vil Lowes riste gammel maling?

Lowes trenger ikke å sette et skilt med tekst, “Vi vil riste noens maling!” Men hvis de gjorde en innsats for å si ja til en kundes behov når det er mulig, de ville skape en åpen, innbydende atmosfære, de ville åpne døren til nye salgsmuligheter og kundelojalitet uten sidestykke.

Hvor lenge holder malingen seg rystet?

Etter en dag eller så vil du noen ganger se litt tydelig eller kanskje en fargeforskjell. Bare rør til det forsvinner, så er du klar. Hvis det sitter en uke eller mer, må det røres med en boremikser eller tas tilbake og ristes på nytt, selv om noen malinger ikke vil sette seg så ille på en uke.

Risterer Walmart maling gratis?

Den gode nyheten er Walmart-malingen er gratis å blande! For selve malingen kan du forvente å betale mellom $10 og $30 per gallon maling som skal blandes.

Anbefalt: