Logo no.boatexistence.com

Hvem lager creda tørketromler?

Innholdsfortegnelse:

Hvem lager creda tørketromler?
Hvem lager creda tørketromler?

Video: Hvem lager creda tørketromler?

Video: Hvem lager creda tørketromler?
Video: Shopping Guide v.2 | Beginner vs. Advanced 60p Aquascaping Set 2024, Kan
Anonim

Advarselen gjelder tørketromler laget mellom april 2004 og september 2015. Det er en sjanse for at lo fra klærne kan komme i kontakt med varmeren og ta fyr. Hotpoint, Indesit, Creda, Swan og Proline er alle merkenavn som brukes av produsenten Whirlpool

Lager Creda fortsatt tørketromler?

Creda TCR2 frittstående 6 kg kondenstørketrommel TCR2TCR2 frittstående 6 kg kondensertørker fra Creda har en kapasitet på 6 kg, reversering og ikke behov for et ventilasjonssett.

Er Creda nå Hotpoint?

Det er viktig å merke seg at for Creda-varmeapparater, som branner og radiatorer, er merkenavnet eid nå av Redring… merket er nå under kontroll av The Indesit Company, og de fleste Creda-apparater er merket med Hotpoint- eller Indesit-maskiner og, i noen tilfeller, en hybrid av de to merkene.

Er Hotpoint og Creda de samme?

Også Hotpoint, Indesit og Creda eies alle av det samme selskapet. … The Indesit Company eier Ariston, Indesit, New World, Philco, Hotpoint, Creda, Cannon, GDA, English Electric, Thorn sammen med mange flere.

Hvilke tørketromler er på tilbakekallingslisten?

De potensielt defekte maskinene kommer under merkenavnene Creda, Hotpoint, Indesit, Proline og Swan. De består av ventilerte tørketromler og kondenstørketrommel laget mellom april 2004 og september 2015.

Anbefalt: