Logo no.boatexistence.com

Vil boblebad-sokkel passe lg?

Innholdsfortegnelse:

Vil boblebad-sokkel passe lg?
Vil boblebad-sokkel passe lg?

Video: Vil boblebad-sokkel passe lg?

Video: Vil boblebad-sokkel passe lg?
Video: Монтаж натяжного потолка. Все этапы Переделка хрущевки. от А до Я .# 33 2024, April
Anonim

The Elevation Pidestal | Hever vaskemaskinen og tørketrommelen din | Passer til alle maskiner, Samsung, LG, GE, Whirlpool, Electrolux, Kenmore | Legger til oppbevaring, forskjønner vaskerommet ditt | Premium, massivt tre, 52-57 bred.

Er tøysøyler universell størrelse?

Disse sokkelene er virtuelt universelle for Whirlpool frontlastskiver og Kenmore frontlastskiver som ble produsert av Whirlpool (Kenmore-skivene laget av Whirlpool begynner med 110...

Vil ny LG-vaskemaskin passe på gammel Kenmore-sokkel?

Pedestaller (og denne enheten) er utskiftbare mellom LG og Kenmore, forutsatt at Kenmore-vaskeren har avløpet foran.

Kan du sette hvilken som helst skive på en pidestall?

Pedestaller er laget for frontlastede vaskemaskiner og tørketromler. Topplastede vaskemaskiner og tørketromler vil være vanskeligere å tømme med den ekstra høyden til en sokkel. Bruk kun sokkel for side-ved-side vaskemaskin og tørketrommel installasjoner. Du kan ikke bruke en sokkel til å stable en vaskemaskin og tørketrommel.

Er Samsung- og LG-sokler utskiftbare?

Svar: Pedestaller er maskinspesifikke. Jeg hadde håpet å plassere min nye Samsung mdl WF45N5300 og den matchende tørkingen på LG-søylene fra vaskemaskinen/tørketrommelen som byttes ut. Sokkelstørrelsen er nøyaktig, men benføringene godtar ikke føttene til vaskemaskin/tørketrommel.

Anbefalt: