Logo no.boatexistence.com

Hvor ligger uffizi-galleriet i Firenze?

Innholdsfortegnelse:

Hvor ligger uffizi-galleriet i Firenze?
Hvor ligger uffizi-galleriet i Firenze?

Video: Hvor ligger uffizi-galleriet i Firenze?

Video: Hvor ligger uffizi-galleriet i Firenze?
Video: Галерея Уффици (Galleria degli Uffizi), Флоренция, Италия — виртуальный тур по музею, 4k, HDR 2024, Kan
Anonim

Uffizi-galleriet er et fremtredende kunstmuseum som ligger ved siden av Piazza della Signoria i det historiske sentrum av Firenze i regionen Toscana, Italia.

Hvilken by er Uffizi-museet?

Uffizi Gallery, Italian Galleria degli Uffizi, kunstmuseum i Florence som har verdens fineste samling av italiensk renessansemaleri, spesielt fra den florentinske skolen. Den har også antikviteter, skulpturer og mer enn 100 000 tegninger og trykk.

Hvor er inngangen til Uffizi-galleriet?

Når du møter Palazzo Vecchio, gå til høyre side og ved dette hjørnet mellom Palazzo Vecchio og Loggia dei Lanzi, har du ankommet Uffizi-galleriet. Inngangene er på venstre fløy, billettkontoret til høyre lenger ned på vei mot Arno.

Hva er Uffizi-galleriet kjent for?

The Uffizi | Uffizi-gallerier. Galleriet opptar i sin helhet første og andre etasje i den store bygningen som ble bygget mellom 1560 og 1580 og designet av Giorgio Vasari. Det er kjent over hele verden for s enestående samlinger av eldgamle skulpturer og malerier (fra middelalderen til den moderne perioden)

Er Uffizi-galleriet verdt å se?

Uffizi-galleriet er et av de mest kjente stedene i Firenze, Italia. Museet er kjent over hele verden for de mange unike mesterverkene det huser … Med alle sine utstillinger og storheten til strukturen, er Uffizi definitivt et sted å besøke på omvisningen. Firenze.

Anbefalt: