Logo no.boatexistence.com

Stenger alle restaurantene i Golden Corral?

Innholdsfortegnelse:

Stenger alle restaurantene i Golden Corral?
Stenger alle restaurantene i Golden Corral?

Video: Stenger alle restaurantene i Golden Corral?

Video: Stenger alle restaurantene i Golden Corral?
Video: Как стать Успешным Парикмахером! Как достичь Успеха в Любом бизнесе! Ева Лорман! 2024, Kan
Anonim

Seksten av bufférestaurantene har blitt permanent lukket, ifølge en uttalelse fra selskapet, mens to som var midlertidig stengt forventes å bli gjenåpnet. … Golden Corral stengte opprinnelig alle 35 bedriftsdrevne restaurantene i 490-butikkkjeden.

Er Golden Corral tilbake til det normale?

På Golden Corral, nesten alle restauranter har gjenåpnet og fungerer som buffeer med forbedrede protokoller på plass. … Det er trygt å si at de ikke er den eneste bufférestauranten som ser frem til å ønske velkommen tilbake. "Vi kommer ikke bare tilbake, men vi vil bli enda bedre enn før," sa Trenary.

Hva vil skje med Golden Corral-restaurantene?

Golden Corral, en av de mest elskede alt-du-kan-spise-buffeene i landet, har stengt ned nesten halvparten av restaurantene det siste året, og antallet permanente stengninger har økt som noen av de største. franchisetakere erklære konkurs.

Hva skjedde med Ryans buffet?

18, 2019. Ryan's Buffet Restaurant i Hannover har stengt Eiendeler fra restauranten på 342 Eisenhower Drive i York County er en del av en likvidasjonsauksjon, ifølge nettstedet Auction Nation. … Det eies av Ovation Brands, eier av andre kjeder, inkludert Old Country Buffet-restauranter.

Kan du betjene deg selv på Golden Corral?

Det er fortsatt en alt-du-kan-spise-buffet. Gjennomsiktige plastbeskyttere er foran alle matstasjonene, så ingen pust på mat og ingen berøring av matredskapene. "Det første vi gjorde var buffeten kan ikke være selvbetjent, så vi serverer kafeteriastil," sa eieren Sean Kelly.

Anbefalt: