Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er det trollmannsstein i Amerika?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er det trollmannsstein i Amerika?
Hvorfor er det trollmannsstein i Amerika?

Video: Hvorfor er det trollmannsstein i Amerika?

Video: Hvorfor er det trollmannsstein i Amerika?
Video: Spurv - Hvorfor er det noe og ikke ingenting 2024, Kan
Anonim

"Så," tenker du kanskje, "hvorfor endret de den til Sorcerer's Stone for oss amerikanere?" Warner Bros. Den ble endret av det amerikanske forlaget Scholastic fordi den trodde amerikanske barn ikke ville lese en bok med "philosopher" i tittelen.

Sier de De Vises stein i filmen?

11. Hver omtale av Philosophers Stone måtte endres til Sorcerer's for det amerikanske publikummet. … Det ble bestemt at filmversjonene skulle gjenspeile de forskjellige titlene, så hver scene der ordene «De vises stein» måtte tas på nytt med rollebesetningen som sa «Sorcerer's Stone» i stedet.

Hva er forskjellen mellom Philosophers Stone og Sorcerer's Stone?

I Storbritannia heter Harry Potters første historie The Philosopher's Stone, men delstaten it's Sorcerer's Stone … Bare et år senere publiserer USA sin egen versjon under Scholastic Corporation, men denne gangen under tittelen Harry Potter and the Sorcerer's Stone.

Hvorfor heter den de vises stein i Amerika Reddit?

Hvorfor endret tittelen "De vises stein" til "De vises stein" for amerikanere? Det er ikke fordi "amerikanere er for dumme" som alle mener. Forlaget mente «Sorcerer» bedre ville formidle den magiske tonen i serien. Så uinformerte barn ville vite at det handler om en trollmann, ikke en filosof.

Hvorfor var de vises stein i Harrys lomme?

Du husker klimakset med Mirror of Erised: Harry ser seg selv holde steinen, og plutselig er den i lommen hans. … Harry ønsket ikke å bruke den, han ønsket å få den slik at han kunne gi den til Humlesnurr for oppbevaring.

Anbefalt: