Logo no.boatexistence.com

Er flotte dansker en god hund?

Innholdsfortegnelse:

Er flotte dansker en god hund?
Er flotte dansker en god hund?

Video: Er flotte dansker en god hund?

Video: Er flotte dansker en god hund?
Video: Vil Amalies hund høre efter til første hundeudstilling? | Ultra Ægte 2024, Juli
Anonim

Store dansker regnes som milde kjemper. De er middels lekne, kjærlige og flinke med barn De vil vokte hjemmet sitt. Grand Danois kommer vanligvis overens med andre dyr, spesielt hvis de er oppdratt med dem, men noen individer i rasen kan være aggressive mot hunder de ikke kjenner.

Er en Grand Danois en god familiehund?

Ofte k alt milde giganter, er store dansker elsket for deres glade ånder og kjærlige vennskap. Great Danes knytter seg tett til sine eiere og lager fantastiske familiedyr. En veltrent hund vil trives i de fleste husholdninger.

Er Great Danes vanligvis aggressive?

Great Dane hunderase

De anses generelt for å være milde kjemper og godmodige familiekjæledyr. Men, som med alle raser, Stordansker kan bli aggressive De er ekstremt territorielle hunder og kan angripe med liten advarsel. Et Great Dane-bitt kan ha en alvorlig og livsendrende innvirkning på ofre.

Trenger Great Danes en hund til?

Svaret er ja, Store dansker kommer vanligvis godt overens med andre hunder. Når det er sagt, opplever noen store dansker noen situasjonsbetinget aggresjon mot fremmede (både mennesker og hunder). Visse omstendigheter kan utløse mer aggressiv oppførsel enn andre.

Har Great Danes problemer?

Store dansker er utsatt for mange helserisikoer som oppblåsthet, hoftedysplasi, beinkreft, allergier, hudvekster og mer.

Anbefalt: