Logo no.boatexistence.com

By produkt av hydrogenering?

Innholdsfortegnelse:

By produkt av hydrogenering?
By produkt av hydrogenering?

Video: By produkt av hydrogenering?

Video: By produkt av hydrogenering?
Video: Hydrogenation | Alkenes and Alkynes | Organic chemistry | Khan Academy 2024, Kan
Anonim

Siden prosessen med hydrogenering tilfører hydrogenatomer til olje, vil det redusere antallet umettede fettsyrer og øke antallet mettede fettsyrer i oljen. … Noen ganger utføres delvis hydrogenering på olje da dette vil resultere i et lavere nivå av mettede fettsyrer dannet i produktet.

Hva er et biprodukt av hydrogenering?

Transfettsyrer er et biprodukt av delvis hydrogenerte oljer (PHO) og lages i en prosess som kalles hydrogenering. Under hydrogenering kokes hydrogengass gjennom olje, slik at de frigjorte hydrogenionene kan mette oljen, noe som resulterer i dobbeltbindinger.

Hva produseres under hydrogenering?

Et stort helseproblem under hydrogeneringsprosessen er produksjonen av transfett Transfett er et resultat av en bireaksjon med katalysatoren i hydrogeneringsprosessen. Dette er resultatet av et umettet fett som vanligvis finnes når en cis-isomer omdannes til en trans-isomer av det umettede fettet.

Hva kalles sluttproduktet av hydrogenering?

Ved høye temperaturer, under hydrogenering, kan dobbeltbindingen omorganiseres (eller endre posisjoner) i umettede hydrokarboner. Hvis de omorganiserer, kan sluttresultatet bli et produkt som fortsatt inneholder dobbeltbindinger. I ernæring kaller vi disse produktene, etter hydrogenering, transfett

Hvilken type fettsyre er et biprodukt av hydrogenering?

Transfettsyrer er en underklasse av umettede fettsyrer og dannes under delvis hydrogenering av vegetabilske oljer, som er grunnlaget for margarinproduksjonen.

Anbefalt: