Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er Ryanair-landingene så dårlige?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er Ryanair-landingene så dårlige?
Hvorfor er Ryanair-landingene så dårlige?

Video: Hvorfor er Ryanair-landingene så dårlige?

Video: Hvorfor er Ryanair-landingene så dårlige?
Video: Нелогичная жизнь_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

KUNDENS FORVENTNINGER - Hovedårsaken til deres omdømme er ned til forventningene til kunden. Mange som ikke flyr regelmessig ser på Ryanair som et dårlig flyselskap fordi de ikke er klar over hvordan Ryanair opererer. Måten det fungerer på er at du flyr på Ryanairs vilkår, og det er det.

Hvorfor lander Ryanair så hardt?

Hvis Ryan-landinger konsekvent er vanskelige, så er det trening og operasjoner policy, ikke inkompetanse. Inkompetanse ville føre til landinger som er for myke for sikkerhet, utenfor midtlinjen, i hastigheter som forårsaker overdreven flyting og så videre.

Er Ryanair virkelig så ille?

Faktisk ble Ryanair kåret til "verdens verste kortdistanseflyselskap" i en undersøkelse av Which? av mer enn 6 500 passasjerer i desember, med klager inkludert mange ekstra avgifter, ubehagelige seter, ingen underholdnings alternativer ombord og dårlig kundeservice.

Hvorfor er noen flylandinger så tøffe?

Harde landinger kan være forårsaket av værforhold, mekaniske problemer, overvektige fly, pilotavgjørelse og/eller pilotfeil. … Autorotasjon, der luftstrømmen over rotorene holder dem i sving og gir et visst løft, kan tillate begrenset pilotkontroll under nedstigning.

Hvorfor er vannlandinger så vanskelige?

Det mest åpenbare er bølgene. Jo større bølger, desto farligere er landingen. Piloter prøver å lande parallelt med bølgene, i stedet for på tvers av dem, slik at bølgene ikke skyver flyet rundt, noe som kan forårsake skade på flyet, skade passasjerer og gjøre evakuering vanskeligere.

Anbefalt: