Logo no.boatexistence.com

Vokser georginer i nc?

Innholdsfortegnelse:

Vokser georginer i nc?
Vokser georginer i nc?

Video: Vokser georginer i nc?

Video: Vokser georginer i nc?
Video: OUTER BANKS: the BEST road trip of the USA East Coast? 2024, Kan
Anonim

I North Carolina kan du plante sommerblomstrende georginer i april og mai. De gjør nydelige tillegg til blomsterbed, eller til og med grønnsakshagen. Hvis plassen tillater det, er den beste måten å dyrke georginer til buketter på i en hage.

Kommer georginer tilbake hvert år i NC?

Dahliaer kan forsvinne i sommervarmen, men hold dem dekket og gi rikelig med vann, og de vil belønne deg med et show fra sensommeren til høsten til første frost. Deadhead brukte blomster for å forlenge blomstringen. Georginer er urteaktige stauder, men dyrkes vanligvis som årlig

Kommer georginer tilbake år etter år?

Selv om georginer ikke er frostbestandige, er de flerårige, og dette betyr vi kan dyrke de samme knollene år etter år-hvis de er beskyttet mot kuldegrader med vinterlagring.

Kan georginer holde seg i bakken over vinteren?

Dahliaer er planter med varmt vær, og løvverket deres tåler ikke kuldegrader … Hvis du bor i hardførhetssoner 8-10, der vintertemperaturene sjelden faller under 20°F, du kan la dahliaknollene ligge rett i bakken. Bare kutt plantene tilbake til flere centimeter over jordnivå.

Kan du dyrke georginer året rundt?

Å dyrke georginer året rundt

Plantene krever ingen vinterbeskyttelse Sone 8 og 9 – Se etter at bladverket dør tilbake etter den første drepende frosten om høsten. … Grav klumper av knoller forsiktig med en spade eller hagegaffel, og spre deretter i ett lag på et skyggefullt, frostfritt sted.

Anbefalt: