Logo no.boatexistence.com

Må jeg være over 25 for å leie en bil?

Innholdsfortegnelse:

Må jeg være over 25 for å leie en bil?
Må jeg være over 25 for å leie en bil?

Video: Må jeg være over 25 for å leie en bil?

Video: Må jeg være over 25 for å leie en bil?
Video: Musikkvideo: 1814 - Til Dovre faller 2024, Kan
Anonim

Kan du leie en bil under 25 år i USA og Canada? Ja. Minimumsalderen for å leie et kjøretøy med Enterprise er 21 i hele USA, bortsett fra i Michigan og New York hvor minimumsalderen for å leie er 18. Enhver amerikansk statsansatt kan leie ved 18 år alder, men må vise utleiestedet hans eller hennes offisielle bestillinger.

Må du være over 25 år for å leie en bil?

De fleste selskaper vil legge til en daglig tilleggsavgift for sjåfører som er under 25 år, og noen vil kun tilby et begrenset utvalg av mindre kjøretøy å velge mellom. I resten av Europa varierer minimumsalderen for å leie bil mellom 18 og 21, mens i USA er minimumsalderen for leiebil generelt 21.

Hvilke stater må du være 25 år for å leie en bil?

Vanligvis leier byråer ut til sjåfører i alderen 25 år og oppover uten å pådra seg noen ekstra avgifter. De vil vanligvis leie ut til yngre sjåfører i alderen 21 år og over; det vil imidlertid bli belastet et gebyr for å dekke risikoen. De eneste statene som lovlig bestemmer minimumsalderen for bilutleie er Michigan, New York og Mississippi

Hvilke stater lar deg leie en bil for 20?

Minimumsalderen for å leie et kjøretøy på de fleste steder i USA og Canada er 20 år. I Michigan, New York og provinsen Quebec, er minimumsalderen for å leie et kjøretøy 18 år. I Alabama og Nebraska er minimumsalderen for å leie et kjøretøy 19.

Hva er maksalderen du kan leie en bil?

Noen har en øvre aldersgrense for å leie, mens andre krever seniorsjåføravgift (ofte fra fylte 70 år). Den gode nyheten er at mange utleiefirmaer ikke har noen øvre aldersbegrensningerFinn ut hva du trenger å vite hvis du ønsker å leie en bil på 70 år. Å leie en bil når du er 70 år eller eldre er vanligvis enkelt.

Anbefalt: