Logo no.boatexistence.com

Er idrettsmedisin en lege?

Innholdsfortegnelse:

Er idrettsmedisin en lege?
Er idrettsmedisin en lege?

Video: Er idrettsmedisin en lege?

Video: Er idrettsmedisin en lege?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

En idrettsmedisiner er en primærlege som er spesielt opplært til å diagnostisere og behandle skader som er pådratt mens du driver med sport og andre typer ortopediske (muskuloskeletale) skader.

Hva heter en doktor i idrettsmedisin?

Idrettsmedisinske leger er ortopediske spesialister som jobber med idrettsutøvere og de med muskel- og skjelettskader. De er opplært til å håndtere alle problemer som er forbundet med sport – alt fra leddsmerter til slitasjegikt til ernæring.

Er en idrettslege en ekte lege?

Hva er en idretts- og treningslege? Sport and Exercise Physicians (ACSEP) er leger med spesialistutdanning i behandling av muskel- og skjelettskader og sykdommer for å maksimere funksjon og minimere funksjonshemming og tid borte fra sport, jobb eller skole.

Er en idrettsmedisiner en lege?

For å bli idrettsmedisinsk lege må en lege fullføre MD ved et akkreditert universitet. De må da fullføre etterutdanning, og til slutt et 1-2 års idrettsmedisinsk stipend.

Er en idrettsmedisiner en kirurg?

Både ortopediske kirurger og idrettsmedisinere spesialiserer seg på behandling av muskel- og skjelettsystemet. Imidlertid ligger en idrettsleges ekspertise i ikke-operativ behandling av idrettsskader. De trener på idrettsplassen og i treningsrommet.

Anbefalt: