Logo no.boatexistence.com

Er vaskemiddelputer dårlige for vaskemaskinen din?

Innholdsfortegnelse:

Er vaskemiddelputer dårlige for vaskemaskinen din?
Er vaskemiddelputer dårlige for vaskemaskinen din?

Video: Er vaskemiddelputer dårlige for vaskemaskinen din?

Video: Er vaskemiddelputer dårlige for vaskemaskinen din?
Video: Russian TYPICAL (24 Hour) Supermarket Tour: Tvoy Dom 2024, Kan
Anonim

De er dårlige for vaskemaskinen din (og tørketrommel!) Pod-vaskemidlene løser seg dårlig opp, selv når de vaskes i varmt vann. Det er endeløse klager på nett om dette problemet, mange som siterer hvordan restene blir fanget i bunnen av maskinen, og kan feste seg til siden av tørketrommelen og etterlate "smeltede kluter av lim" på trommelen.

Er vaskemiddelputer trygge for vaskemaskiner?

Toppvaskemiddelkapsler fungerer best i standard toppvasker og høyeffektive topp- og frontmatte skiver. Skiver med automatisk vaskemiddel eller tøymykner blander seg ikke godt med kapsler. Plasser derfor aldri kapsler i dispenserskuffer, kun i trommelen.

Hvilken er bedre pods eller flytende vaskemiddel?

Hva er bedre: pods eller flytende vaskemiddel? Flytende vaskemiddel gjenstår det mest populære valget. Den fungerer også som flekkfjerner (den fungerer til og med på fett!), og den er rimeligere enn kapsler. … Pods, på den annen side, er forhåndsmålte doser av vaskemiddel kombinert med en flekkbekjempende væske og tekstillysmiddel.

Er det bedre å bruke Tide-pods eller væske?

Når det gjelder å bekjempe flekker, kom både Tide liquid og Tide pods ut på toppen Mer imponerende var imidlertid den konsekvente rensingen disse podene ga. … Ikke bare gjorde det klærne skitnere i gjennomsnitt (58,2 % gjenværende flekk), ytelsen var veldig inkonsekvent mellom hver vask (57,1 %, 63,2 % og 54,3 % gjenværende flekk).

Tetter vaskemiddelbeholdere avløp?

"Disse kapslene i virkeligheten hjelper rørene, de har ingredienser som bryter ned fettet. Når disse tingene er oppløst, vil det ikke tette til noen av rørene. "

Anbefalt: