Logo no.boatexistence.com

Er flotte dansker gode familiehunder?

Innholdsfortegnelse:

Er flotte dansker gode familiehunder?
Er flotte dansker gode familiehunder?

Video: Er flotte dansker gode familiehunder?

Video: Er flotte dansker gode familiehunder?
Video: Кемпинг под дождем у лесного ручья с собакой - Дождь ASMR 2024, Kan
Anonim

Ofte k alt milde kjemper, Great Danes er elsket for deres glade humør og kjærlige vennskap. Great Danes knytter seg tett til sine eiere og lager fantastiske familiedyr. En godt trent hund vil trives i de fleste husholdninger.

Er Great Danes flinke med barn?

Store dansker regnes som milde kjemper. De er middels lekne, kjærlige og flinke med barn De vil vokte hjemmet sitt. Grand Danois kommer vanligvis overens med andre dyr, spesielt hvis de er oppdratt med dem, men noen individer i rasen kan være aggressive mot hunder de ikke kjenner.

Kan Great Danes stå i fred?

Alle hunder bør alltid være under oppsyn når de er rundt barn. Mesteparten av tiden er Great Danes sofapoteter og har korte perioder med aktivitet og krever et par korte turer om dagen sammen med en periode med fri bånd for å løpe og leke i hagen. Men noen dansker kan være destruktive når de blir stående alene

Er Great Danes kosete?

Great Dane

«Det kan virke motintuitivt, men Great Danes elsker å kose,» sa redaktør Bobbie Abdallah. Opprinnelig kjent som den milde giganten, elsker de å kose seg med menneskene de elsker og takler ikke å være alene så godt.

Er Great Danes mye vedlikehold?

Til tross for den høye størrelsen, er Great Danes relativt lite vedlikeholdshunder. Størrelsen deres kan faktisk være en fordel, noe som gjør dem til en av få utendørs hunderaser med lite vedlikehold, i motsetning til små hunder som kanskje må holdes innendørs av sikkerhetsgrunner.

Anbefalt: