Logo no.boatexistence.com

Behandler gynekolog hemoroider?

Innholdsfortegnelse:

Behandler gynekolog hemoroider?
Behandler gynekolog hemoroider?

Video: Behandler gynekolog hemoroider?

Video: Behandler gynekolog hemoroider?
Video: Slik behandler vi plager i overgangsalderen. Lege Bernt Rognlien, Balderklinikken / Overgang.no 2024, Kan
Anonim

Hemorroider er av nok betydning i gynekologi og obstetrikk til at gynekologen bør være godt kjent med proktologisk diagnostikk og behandling På gynekologisk kontor praksis ca. 19 % av pasientene og i prenatal praksis ca. 46 % av pasientene har hemoroider som krever behandling.

Kan jeg se en gynekolog for hemoroider?

Det er sjelden, men noen kvinner trenger operasjon for å ta seg av problemet. Hvis du har spørsmål eller utvikler hemoroider som ikke ser ut til å forsvinne, snakk med OB/GYN. Det kan virke pinlig, men det er en del av jobben vår.

Hva slags lege ser en kvinne for hemoroider?

I de fleste tilfeller kan du oppsøke en allmennlege eller fastlegen din om symptomene på hemoroide. Hvis det oppstår komplikasjoner, kan du bli henvist til en spesialist, for eksempel en gastroenterologist eller en proktolog.

Hvilken type lege fjerner hemoroider?

En generell kirurg, en tykktarms- og endetarmskirurg eller proktolog vil utføre operasjonen for fjerning av hemoroider på et sykehus eller poliklinisk kirurgisenter.

Hva skjer hvis du lar en hemoroide forbli ubehandlet?

Når den ikke behandles, kan indre prolapshemoroiden bli fanget utenfor anus og forårsake betydelig irritasjon, kløe, blødning og smerte.

Anbefalt: