Logo no.boatexistence.com

Hva menes med demarkering?

Innholdsfortegnelse:

Hva menes med demarkering?
Hva menes med demarkering?

Video: Hva menes med demarkering?

Video: Hva menes med demarkering?
Video: The Demarcation Problem: Verificationism 2024, Kan
Anonim

Å markere er definert som for å sette grensene for noe eller å skille mellom ting for å dele dem opp. Når du setter en grense som barnet ditt ikke kan krysse, er dette et eksempel på en gang du markerer grensen.

Hva betyr avgrensning i virksomheten?

avgrensning | Business English

en linje eller regel som viser grensene for noe eller hvordan ting er delt, eller handlingen med å dele noe på en bestemt måte: Nøye markedsavgrensning er viktig del av all strategisk salgsplanlegging.

Hva menes med avgrensningslinje?

En avgrensning er en linje, grense, eller annen konseptuell skille mellom ting. Geografisk kan en avgrensning være grensen som skiller to land eller elven som deler to regioner. Avgrensning kommer fra det tyske ordet for mark.

Hva betyr endowed?

transitivt verb. 1: å skaffe en inntekt spesielt: å gi et tilskudd av penger som sørger for fortsatt støtte eller vedlikehold av gi et sykehus. 2: å innrede med en medgift. 3: å gi noe fritt eller naturlig utstyrt med en god sans for humor

Hva er en avgrensning i biologi?

Demarcation: En innstilling av grenser; en grense; markere grensene for, avgrense; sette fra hverandre, skille. … For eksempel kan overflateavgrensningen i forhold til skadet vev referere til grensen mellom det levende vevet og det nekrotiske (døde) vevet.

Anbefalt: