Logo no.boatexistence.com

Vil et lavprofil-skjermkort passe?

Innholdsfortegnelse:

Vil et lavprofil-skjermkort passe?
Vil et lavprofil-skjermkort passe?

Video: Vil et lavprofil-skjermkort passe?

Video: Vil et lavprofil-skjermkort passe?
Video: Виниловый сайдинг! Секреты монтажа и полезные хитрости, о которых мало кто знает! 2024, Kan
Anonim

Du har kanskje hørt om lavprofil-grafikkkort. I hovedsak er de grafikkort med halvhøyde braketter. Dette betyr at de kan passe inn i nesten alle PC-deksler … De fleste lavprofil-grafikkkort kan flyttes fra enkeltspor til dobbeltspor, halv høyde.

Kan jeg bruke en lavprofil-GPU?

Lavprofil-grafikkkort er ofte slankere og kortere sammenlignet med standardstørrelser. Dette gjør at den kan passe inn i slanke eller lavprofilde vesker, noe som åpner for alternativene dine. Du kan også få dem til bruk i standard tilfeller hvis du bare vil ha mer plass til luftstrøm eller andre større komponenter.

Hva er forskjellen mellom lavprofilskjermkort?

Den primære forskjellen mellom standardprofil- og lavprofilkort er i høyden Standardprofilkort kan være opptil 4,2 tommer høye. Lavprofilkort er begrenset til en maksimal høyde på 2,536 tommer. … Lengre lavprofilkort er betegnet som MD2 og kan ikke overstige 6,674 tommer i lengde.

Er lavprofil-GPU bra?

Hvis du bare bygger den for forbruk av full HD-innhold, vil enhver lavprofil-GPU gjøre jobben. Sist, men ikke minst, kan du gå på akkord med noe portabilitet for god ytelse. Dette er grunnen til at du, i stedet for å velge en bærbar datamaskin, kan bygge en liten PC som du kan bære med deg.

Hvordan vet jeg om et skjermkort passer?

Det spiller ingen rolle om det er stasjonsrom, vifter eller fronten av dekselet - bare mål nær din primære PCIe x16-spor (den som er nærmest CPU-kjøleren), siden det er dit grafikkortet ditt skal gå.

Anbefalt: