Hva er de udødes hus?

Innholdsfortegnelse:

Hva er de udødes hus?
Hva er de udødes hus?

Video: Hva er de udødes hus?

Video: Hva er de udødes hus?
Video: ЗАГАДОЧНАЯ БРИТАНИЯ - Загадки с историей 2024, Oktober
Anonim

De udødeliges hus eller de udødeliges hus er setet til de udødelige, lederne for trollmennene i Qarth. Det er også kjent i daglig tale som Palace of Dust eller House of Dust. Mange kommer inn, men få kommer ut igjen.

Hva så Daenerys i House of the Undying?

Daenerys Targaryen dro til House of the Undying i den andre sesongfinalen og ble vist en visjon om det ødelagte Red Keep og snøen som f alt på Iron Throne. I denne visjonen rørte Daenerys aldri tronen og vendte seg i stedet mot et symbol på døden.

Hvor ble House of the Undying filmet?

Basen til Minčeta Tower ble brukt som eksteriøret til House of Undying i byen Qarth. Det er stedet der Daenerys Targaryen går rundt og prøver å finne inngangen til House of Undying på jakt etter de stjålne dragene hennes i sesong to.

Hva sier Khal Drogo til Daenerys i House of the Undying?

Tok deg fra meg før jeg rakk… Kanskje jeg er død og jeg vet det bare ikke ennå. Drogo fortsetter så med å fortelle henne at han nektet å gå inn i nattlandene uten henne, og det blir klart at han alltid vil være i telt venter på at hun skal komme.

Er Pyat Pree død?

Deretter gjennomfører han et kupp med hjelp av Pyat Pree og erklærer seg selv som konge av Qarth. Trollmannen bruker magien sin til å drepe resten av de tretten. De avslører at de stjal dragene og har tatt dem med til de udødeliges hus. … Pyat Pree blir brent levende med drageild

Anbefalt: