Logo no.boatexistence.com

Kan shubunkins leve med gullfisk?

Innholdsfortegnelse:

Kan shubunkins leve med gullfisk?
Kan shubunkins leve med gullfisk?

Video: Kan shubunkins leve med gullfisk?

Video: Kan shubunkins leve med gullfisk?
Video: How to condition the water in breeding SHUBUNKIN Fish 2024, Kan
Anonim

Som en gullfiskart er shubunkins vanligvis kompatible med andre typer gullfisk. De holdes best sammen med arter som beveger seg raskere, som vanlig gullfisk eller kometer, slik at alle kan konkurrere på lik linje om mat.

Hva kan shubunkins leve med?

Tank Mates

Tetras, Guppies, Killifish, Glass Catfish og Cherry Barbs kan alle fungere sammen med Shubunkin Goldfish. Fordi de er så aktive og beveger seg raskt mens du fôrer, kan det hende du må se og mate fisken din til forskjellige tider og på forskjellige områder for å la hver fisk spise ordentlig.

Spiser shubunkins gullfisk?

Shubunkins er altetende, og trenger derfor et variert kosthold, samt et fiskefôr for gullfisk av høy kvalitet. Som med de fleste karpe-slektninger, krever shubunkins en diett som er rik på protein – ting som s altlake, blodorm, krillmel og annen proteinrik mat bør utgjøre omtrent 30 til 50 % av kostholdet deres.

Hvor lenge lever Shubunkin-gullfisken?

Shubunkins er utmerket damfisk fordi de når en lengde på 9 til 18 tommer (23 til 46 cm) i voksen alder. En Shubunkin-gullfisk regnes som en voksen i alderen 1 til 2 år, selv om de lever mye lenger. Med riktig kosthold og vannforhold er gjennomsnittlig levetid for en Shubunkin-gullfisk rundt 10-15 år

Hvilken fisk kan du sette med shubunkins i en dam?

Shubunkin liker vannplanter i en dam, men de trenger også plass til å svømme. Denne fisken bør holdes i en stim med minst 5 prøver. Den kan enkelt leve sammen med koi, gullorfe og gullfisk. En Shubunkin liker balansert fôr som er lett fordøyelig.

Anbefalt: