Logo no.boatexistence.com

Hvordan får jeg forsyninger til crips?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg forsyninger til crips?
Hvordan får jeg forsyninger til crips?

Video: Hvordan får jeg forsyninger til crips?

Video: Hvordan får jeg forsyninger til crips?
Video: Hat School - The Summer Bucket Hat, step by step Tutorial 2024, Kan
Anonim

Hvis du ønsker å få Cripps til å fungere igjen, har du to alternativer: betale for et parti med forsyninger, eller godta et oppdrag for etterforsyning for å hente dem selv. Jeg tar alltid oppdraget, fordi de vanligvis er enkle, de koster ingenting, og de legger til materialer på toppen av forsyningene du tjener.

Hva slags forsyninger trenger Cripps?

Camp and Supply

Det er to typer forsyninger som trengs for Cripps å produsere varer for handelsrollen: materials and supply Materialene må fylles ved jakt dyr for deres skinn og kadaver og donere dem ved slakterens bord. Rekvisita må etterfylles for hver 25. vareenhet som produseres.

Hvor ofte går Cripps tom for forsyninger?

Det tar Cripps to minutter å behandle en vare, så han kjører gjennom en forsyningskjøring på 50 minutter, ikke de "omtrent 20 minuttene" som jeg oppgir nedenfor. Med denne hastigheten kan Cripps-y fylle leiren på tre timer og tjue minutter - forutsatt at spilleren er flittig med å gå på melketur for ham.

Produserer Cripps uten nett?

Han lager kun produkter når du spiller en Free Roam med DIN leir satt opp. Det fungerer ikke hvis du er i noens posisjon eller i et showdown.

Hvordan øker jeg min trader RDO?

Gjør Lokale leveringer når De blir tilgjengeligeI stedet for å levere massive 50 varer, kan du velge å gå på en lokal levering når en enkelt vare er tilgjengelig. Uansett størrelsen på leveringen vil du tjene 200 Trader XP, så dette kan være en fin måte å raskt rangere seg på.

Anbefalt: