Logo no.boatexistence.com

Under Delhi-sultanatet hva stod ulema for?

Innholdsfortegnelse:

Under Delhi-sultanatet hva stod ulema for?
Under Delhi-sultanatet hva stod ulema for?

Video: Under Delhi-sultanatet hva stod ulema for?

Video: Under Delhi-sultanatet hva stod ulema for?
Video: You'll Be Speechless! Who's More Awesome Than Prince Hamdan? 2024, Juli
Anonim

Ulema er de muslimske lærde i den islamske verden. Ulema spilte en viktig rolle i politikken, samfunnet og kulturen under middelalderhistorien.

Hva er ulema i Delhi Sultanate?

Ulema var lærde innen islamsk læring De var en del av det islamske fellesskapet som var de lærde menn i doktriner om islam, lov og litteratur. Forklaring: Ulema spilte en viktig rolle i å oversette de muslimske doktrinene og spre religiøse verdier og kultur gjennom utdanning.

Hva var rollen til ulema?

Ulamaene var ansvarlige for å tolke den religiøse loven, derfor hevdet de at deres makt erstattet regjeringens makt. Innenfor det osmanske hierarkiet ulama hadde Shaykh al-Islām den høyeste rangeringen.

Hva menes med ulema?

ulema Legg til i liste Del. Definisjoner av ulema. organet av mullaer (muslimske lærde opplært i islam og islamsk lov) som er tolkerne av islams vitenskaper og doktriner og lover og de viktigste garantistene for kontinuitet i den islamske åndelige og intellektuelle historien samfunnet. synonymer: ulama.

Hvem heter ulema?

ʿulamāʾ, entall ʿālim, ʿulamāʾ staves også ulema, de lærde av islam, de som har kvaliteten ʿilm, "læring", i sin videste betydning.

Anbefalt: