Logo no.boatexistence.com

Er den siste episoden av svtfoe sp altet?

Innholdsfortegnelse:

Er den siste episoden av svtfoe sp altet?
Er den siste episoden av svtfoe sp altet?

Video: Er den siste episoden av svtfoe sp altet?

Video: Er den siste episoden av svtfoe sp altet?
Video: Finale💥 | Star vs. the Forces of Evil | Disney Channel 2024, Kan
Anonim

"Cleaved" er den trettisjuende og siste episoden av den fjerde sesongen av Star vs. the Forces of Evil, og den markerer seriens finale. Den hadde premiere 19. mai 2019.

Hva skjedde kløvet?

Earth og Mewni er slått sammen til ett. Grunnen til at dette skjedde er fordi Star og Marcos sterke kjærlighet til hverandre reagerte på det som var igjen av magien inne i kroppene deres i magiens rike, og slo sammen begge dimensjonene til én.

Ender stjernen med Marco eller Tom?

I episoden Monster Bash vises det at Tom og Star bruker mindre og mindre tid sammen, og ender med bruddet deres. Videre, i Booth Buddies avslørte Marco følelsene sine for Star, og på slutten av episoden delte de et kyss, mens de fortsatt taklet ettervirkningene av det.

Er sesong 4 av Svtfoe den siste?

Sist sendt

the Forces of Evil ble fornyet for en fjerde sesong 28. februar 2017. Episoder sendes dobbelt med nye episoder med premiere først på Disney Channel og kort tid etter på Disney XD. Sesong 4 er bekreftet å være den siste sesongen for serien. finaleepisoden ble sendt 19. mai 2019

Er Svtfoe over?

Etter fire vellykkede (og ekstremt populære) sesonger har Disney Channels animerte komedieserie Star vs. the Forces of Evil avsluttet. … TV Insider snakket med seriestjernen Adam McArthur, som ga stemme til Marco Diaz, om karakterens reise, seriens fremtid og mer.

Anbefalt: