Logo no.boatexistence.com

Hva er vitsen med en himmelseng?

Innholdsfortegnelse:

Hva er vitsen med en himmelseng?
Hva er vitsen med en himmelseng?

Video: Hva er vitsen med en himmelseng?

Video: Hva er vitsen med en himmelseng?
Video: Shafqat På Gata: Hva er Pinse? 2024, Kan
Anonim

Opprinnelig ment for å bevare varmen og tilby privatliv, er himmelsenger nå elsket for sin overdådige design. Disse sengene, typisk himmelseng, har stoff drapert over toppen og på alle sider, ofte dekorert med dusker eller andre detaljer for å legge til drama.

Er himmelsenger barnslige?

Himmelsenger er iboende lekne-vi finner dem vanligvis på barnerom, tross alt. Noen ser kanskje på dette som en dårlig ting, men det er mange måter å ha det gøy på uten å få et rom til å føles barnslig. Inviter deg selv til å eksperimentere med frekke tapeter, teksturerte gardiner og fargerikt sengetøy.

Er himmelsenger datert?

Den essensielle guiden til himmelsengen. Himmelsengen trenger ingen introduksjon. … Daner tilbake til middelalderen (da de var nødvendige for varme og privatliv), er himmelsenger elsket mer enn noen gang, takket være friske tolkninger som lar stykket heve enhver innredningsstil.

Vil himmelsenger gå av moten?

Metallic himmelsenger

For det første, metallics går aldri av moten For det andre gjør metaller ethvert rom mer elegant og elegant. … Hvis du ikke vil ha noe glam, kan du gå for mørke metaller. En annen idé er å velge en himmelseng i akryl og fremheve den med metalliske hjørner for et dristigere og kulere utseende.

Hva er opprinnelsen til himmelsenger?

Canopy-senger har vært i Kina siden så tidlig som på 300-tallet, og de eldre versjonene ble laget med brokadesilke. Da de kom i bruk i Europa, var det av en høyst brukbar grunn: Middelalderske adelsfamilier sov i den store salen på slottet deres, og de fleste av deres tjenere sov i salen sammen med dem.

Anbefalt: