Logo no.boatexistence.com

Vil jennifer Connelly være med i sesong 2 av snowpiercer?

Innholdsfortegnelse:

Vil jennifer Connelly være med i sesong 2 av snowpiercer?
Vil jennifer Connelly være med i sesong 2 av snowpiercer?

Video: Vil jennifer Connelly være med i sesong 2 av snowpiercer?

Video: Vil jennifer Connelly være med i sesong 2 av snowpiercer?
Video: Snowpiercer sesong 2 | Offisiell trailer | Netflix 2024, Kan
Anonim

Forlater Jennifer Connelly Snowpiercer? … I TV Lines sammenbrudd av de to siste Snowpiercer sesong 2-episodene «The Show Must Go On» og «Into the White», sa utøvende produsent Becky Clements, « vi er glade for at Jennifer blir med oss for sesong 3 "

Er Jennifer Connelly på vei tilbake til Snowpiercer?

Snowpiercer sesong 3 rollebesetning: kommer Melanie tilbake? … Jeg vet ikke om jeg kommer til å registrere at hun er «ferdig for», men jeg vet ikke at hun er i live.» Hun fortsatte imidlertid og bekreftet Connelly kommer tilbake for Snowpiercer neste sesong "Vi er glade for at Jennifer blir med oss for sesong 3. "

Er Jennifer Connelly i Snowpiercer sesong 3?

Archie Panjabi og Chelsea Harris blir med i sesong 3 rollebesetningen, med Mike O'Malley som heves til en vanlig serie. Tilbakevendende seriegjengere inkluderer Connelly, Diggs, Bean, Blanchard, Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, McGuinness, Lena Hall, Annalise Basso, Sam Otto, Urbina, Sheila Vand og Steven Ogg.

Hvor er Melanie i Snowpiercer sesong 2?

Bare – og spoilere utover dette punktet – på slutten av sesong 2-finalen, «Into the White», avsløres det at Melanie er virkelig død, etter å ha lagt bak seg data resten av toget trenger for å finne varmere områder på planeten.

Ble Snowpiercer hentet for sesong 2?

Serien forble i utviklingshelvete til mai 2019, da det ble kunngjort at serien i stedet ville sendes på TNTs søsternettverk TBS for utgivelse i andre kvartal 2020 og at den allerede var fornyet for en andre sesong. I september 2019 ble imidlertid beslutningen om å bytte nettverk omgjort

Anbefalt: