Logo no.boatexistence.com

Hvor mange landbruksprodukter jobber i USA i dag?

Innholdsfortegnelse:

Hvor mange landbruksprodukter jobber i USA i dag?
Hvor mange landbruksprodukter jobber i USA i dag?

Video: Hvor mange landbruksprodukter jobber i USA i dag?

Video: Hvor mange landbruksprodukter jobber i USA i dag?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

I 2020 var 19,7 million hel- og deltidsjobber knyttet til landbruks- og matsektoren - 10,3 prosent av den totale sysselsettingen i USA. Direkte sysselsetting på gården utgjorde omtrent 2,6 millioner av disse jobbene, eller 1,4 prosent av sysselsettingen i USA.

Hvor mange landbruksarbeidere er det i USA?

I følge nasjonale rapporter fra US Department of Agriculture og US Department of Labor, er det anslagsvis 2 til 3 millioner migrerende og sesongbaserte landbruksarbeidere i USA.

Hvor mange bønder er det i USA i dag?

Antallet amerikanske gårder fortsetter å synke sakte

I den siste undersøkelsen var det 2.02 millioner amerikanske gårder i 2020, ned fra 2,20 millioner i 2007. Med 897 millioner dekar land i gårder i 2020, var gjennomsnittlig gårdsstørrelse 444 dekar, bare litt større enn de 440 dekar som ble registrert på begynnelsen av 1970-tallet.

Hvilken prosentandel av amerikanerne jobber på gårder i dag?

Mens jordbruksland kan strekke seg vidt og bredt, utgjør bønder og gårdbrukere selv bare 1,3% av den sysselsatte amerikanske befolkningen, tot alt rundt 2,6 millioner mennesker. I dag er det rundt 2 millioner gårder i drift i USA, en kraftig nedgang fra 1935, da antallet gårder nådde en topp på nesten 7 millioner.

Hvorfor er bønder fattige?

Flertallet av bøndene er fattige med lav utdanning, sårbare for fysiske og økonomiske risikoer, og økonomisk stresset med null sparing eller enda verre, gjeld. Siden landbruket i seg selv er et risikabelt økonomisk og sosi alt foretak, er presset for bondefamiliene til å holde seg flytende.

Anbefalt: