Logo no.boatexistence.com

Hvor i Bibelen er det snakk om å ødelegge jorden?

Innholdsfortegnelse:

Hvor i Bibelen er det snakk om å ødelegge jorden?
Hvor i Bibelen er det snakk om å ødelegge jorden?

Video: Hvor i Bibelen er det snakk om å ødelegge jorden?

Video: Hvor i Bibelen er det snakk om å ødelegge jorden?
Video: Will God destroy the earth?!🤯 #endtimes #shorts #bible #supernatural #jesus #prophecy 2024, Kan
Anonim

Åpenbaringen 11, 18 er et vers som ofte blir sitert spesifikt i forbindelse med å ta vare på jorden og dens naturressurser. Denne artikkelen vil argumentere for at ødeleggelsen av jorden som Rev 11, 18 refererer til, i sin passende kontekst, ikke er en forringelse av jordens naturlige miljø.

Hvor i Bibelen står det at Gud ødelegger jorden?

[13] Og Gud sa til Noah: Enden på alt kjød er kommet for meg. for jorden er full av vold gjennom dem; og se, jeg vil ødelegge dem med jorden.

Hva sier Bibelen om å ødelegge miljøet?

Jesaja 24:4-6 Jorden er uren av sine folk; de har vært ulydige mot lovene, brutt vedtektene og brutt den evige pakt. Derfor fortærer en forbannelse jorden; dets folk må bære sin skyld. Derfor er jordens innbyggere brent opp, og svært få er igjen."

Hvorfor vil Gud at vi skal ta vare på miljøet vårt?

Gud gir oss i oppdrag å herske over skaperverket på en måte som opprettholder, beskytter og forsterker hans gjerninger, slik at hele skapelsen kan oppfylle de hensikter Gud hadde til hensikt med den. Vi må forv alte miljøet ikke bare for vår egen fordel, men til Guds ære.

Hva mente Gud med å legge jorden under seg?

Å underlegge jorden og ha herredømme over alt levende er å kontrollere disse tingene slik at de oppfyller Guds vilje 11 som de tjener hensiktene til hans barn. Å undertrykke inkluderer å få mestring over våre egne kropper.

Anbefalt: