Logo no.boatexistence.com

Hvor er nara-godkjente disposisjoner oppført?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er nara-godkjente disposisjoner oppført?
Hvor er nara-godkjente disposisjoner oppført?

Video: Hvor er nara-godkjente disposisjoner oppført?

Video: Hvor er nara-godkjente disposisjoner oppført?
Video: Records Retention Module #6: Records Disposition 2024, Juli
Anonim

Byråer kan bruke disposisjonsmyndigheten i General Records Schedule 23, Item 7, eller på en NARA-godkjent byråjournal for elektronisk postposter som har svært kortsiktig oppbevaring perioder på 180 dager eller mindre.

Hvor finnes NARA-godkjente poster?

Tidsplaner og vurderingsrapporter er publisert på den føderale regjeringens eRulemaking-portal, Regulations.gov for offentlig gjennomgang. Hver postplan inneholder en fullstendig beskrivelse av postene på filenhetsnivå, samt deres foreslåtte disposisjon.

Hva er en NARA Records-plan?

NARA Records Schedule gir obligatoriske instruksjoner ("disponeringsinstruksjoner") til alle NARA-ansatte om hvordan de skal vedlikeholde byråets operasjonelle poster og hva de skal gjøre med dem når de ikke er lenger nødvendig for nåværende virksomhet.

Hva er disposisjonsposter?

“Disposisjon” betyr den endelige oppbevaringshandlingen utført på en Record. Dette kan omfatte ødeleggelse, sletting, sikker ødeleggelse eller sletting, eller overføring for arkivgjennomgang eller til en tredjepart.

Hvilket dokument dekker disposisjonen som poster skal administreres i?

A Records Disposition Schedule (plan) utgjør DOIs offisielle retningslinjer for oppbevaring og avhending av poster og informasjon. Tidsplanen gir obligatoriske instruksjoner for hva du skal gjøre med poster (og ikke-registrert materiale) som ikke lenger er nødvendig for nåværende byråvirksomhet.

Anbefalt: