Logo no.boatexistence.com

Ville hjelmer i biler redde liv?

Innholdsfortegnelse:

Ville hjelmer i biler redde liv?
Ville hjelmer i biler redde liv?

Video: Ville hjelmer i biler redde liv?

Video: Ville hjelmer i biler redde liv?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

"Til tross for at risikoen for å dø av hodeskade per time er lik for syklister uten hjelm og passasjerer i motorkjøretøyer, har syklister alene vært pålagt å bruke hodebeskyttelse," observerer studiens forfattere og legger til: " en obligatorisk hjelmlov for disse trafikantene har potensial til å spare 17 ganger så mange mennesker fra …

Er det tryggere å bruke hjelm i bilen?

Selv om motorsykkelføreren er langt mer utsatt enn sjåføren, slår folk fortsatt hodet mot vinduer, dashbord, ratt og andre gjenstander inne i biler under ulykker. En hjelm kan redusere alvorlighetsgraden av disse skadene.

Hjelper hjelmer i bilulykker?

Resultatene indikerer at hjelmer kunne ha hjulpet mest i tilfeller av enkeltkjøretøyulykker når syklister f alt av sykkelen eller traff hindringer og i visse tilfeller når en intrakraniell skade var den primære dødsårsaken.

Kan en hjelm redde livet ditt?

I tillegg til å beskytte syklister og passasjerer mot hjerneskader, redder motorsykkelhjelmer også liv Basert på de beste estimatene fra folkehelseforskere, vil bruk av motorsykkelhjelm redusere risikoen for å bli drept i en motorsykkelkollisjon med nesten 42 prosent.

Hvorfor bruker vi ikke hjelm i biler?

De fleste bruker ikke sikkerhetsutstyr mens de kjører. De samme menneskene kan være veldig faste på å bruke hjelm mens de sykler eller kjører skateboard, men de ville aldri brukt en i en bil. I stedet stoler de på at bilens design - kollisjonssonene, sikkerhetsbeltene og andre sikkerhetsfunksjoner - vil beskytte dem

Anbefalt: