Logo no.boatexistence.com

Hvor er gud i all lidelse?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er gud i all lidelse?
Hvor er gud i all lidelse?

Video: Hvor er gud i all lidelse?

Video: Hvor er gud i all lidelse?
Video: Hvor er Gud i en verden av urettferdighet og lidelse? 2024, Juni
Anonim

Lidelse og ondskap påvirker oss alle, både på et generelt nivå, når vi ser på en verden fylt med urettferdighet, naturkatastrofer og fattigdom, og på et personlig nivå, når vi opplever sorg, smerte og urettferdighet. …

Hvor er Gud når det er smerte?

Hvor er Gud når det gjør vondt? Han er i oss – ikke i de tingene som gjør vondt – hjelper til med å forvandle bad til godt. Vi kan trygt si at Gud kan bringe det gode ut av det onde; vi kan ikke si at Gud frembringer det onde i håp om å frembringe det gode.»

Hvor er Gud i alt dette?

Right der Han alltid er - på sin trone i himmelen. Dette har ikke overrasket ham, og han er heller ikke apatisk eller usympatisk overfor våre lidelser.

Hva er Guds rolle i lidelse?

Gud vil at folk skal følge Jesu eksempel og hjelpe de som lider. Gud må ha en grunn for å tillate ondskap og lidelse, men grunnen er utenfor menneskelig forståelse. Kristne ber også for dem som lider og prøver å hjelpe dem. Ondskap og lidelse i dette livet er en forberedelse til himmelen.

Vil Gud at vi skal være lykkelige?

Gud kaller oss til hellighet, ikke til lykke. Han vil at vi skal ære ham med våre daglige valg og generelle livsstil I følge Bibelen er det rett og g alt. Og når noe er g alt (eller bare dumt), sier Gud «ikke gjør det» – selv om det gjorde oss lykkelige.

Anbefalt: