Logo no.boatexistence.com

Tester de for herpes under graviditet?

Innholdsfortegnelse:

Tester de for herpes under graviditet?
Tester de for herpes under graviditet?

Video: Tester de for herpes under graviditet?

Video: Tester de for herpes under graviditet?
Video: Genital Herpes 2024, Kan
Anonim

Grupper som American College of Obstetricians and Gynecologists (ACOG) anbefaler ikke rutinemessig HSV-screening av gravide «Mange kvinner som tester positivt for viruset er ikke klar over at de har det til og med fordi de hadde et veldig mildt tilfelle som aldri ga symptomer, Dr.

Tester de for herpes under graviditet?

STD-testing i svangerskapet:

HIV, syfilis, hepatitt B vil bli utført tidlig i svangerskapet. HIV, syfilis, GC og klamydia vil også bli tilbudt i tredje trimester. Herpestesting utføres ikke rutinemessig, men er viktig å gjøre hvis du ikke har hatt herpes, men partneren din har

Når de er gravide Hvilke sykdommer tester de for?

En STI under graviditet kan utgjøre en alvorlig helserisiko for deg og babyen din. Som et resultat av dette skjer screening for kjønnssykdommer, som humant immunsviktvirus (HIV), hepatitt B, klamydia og syfilis, vanligvis ved det første prenatale besøket for alle gravide kvinner.

Hva skjer hvis jeg har en kjønnssykdom mens jeg er gravid?

Hvis du er gravid, bør du testes for kjønnssykdommer, inkludert HIV (viruset som forårsaker AIDS), som en del av medisinsk behandling under graviditeten. Resultatene av en STD kan være mer alvorlig, til og med livstruende, for deg og babyen din hvis du blir smittet mens du er gravid.

Hvordan ser klamydia ut?

Klamydiainfeksjoner viser seg av og til med symptomer som slim- og pussholdige utflod fra livmorhalsen, som kan komme ut som unormal utflod fra skjeden hos noen kvinner. Så, hvordan ser en klamydiautflod ut? En klamydiautflod er ofte gul i fargen og har en sterk lukt

Anbefalt: