Logo no.boatexistence.com

Kan arbeidsgivere se hva du tok hovedfag i?

Innholdsfortegnelse:

Kan arbeidsgivere se hva du tok hovedfag i?
Kan arbeidsgivere se hva du tok hovedfag i?

Video: Kan arbeidsgivere se hva du tok hovedfag i?

Video: Kan arbeidsgivere se hva du tok hovedfag i?
Video: Why good leaders make you feel safe | Simon Sinek 2024, Kan
Anonim

Siden mange arbeidsgivere krever jobbrelaterte grader eller hovedfag, kan mange kandidater strekke sin utdanningshistorie i håp om at potensielle arbeidsgivere ikke vil se etter avvik. … Potensielle arbeidsgivere kan validere følgende elementer med en utdanningsbekreftelse: Kandidatenes grad/diplom/legitimasjon.

Viser en bakgrunnssjekk om du ble uteksaminert?

Generelt kan utdanningsbakgrunnssjekker gå tilbake så langt de trenger for å søke etter offisielle poster. Arbeidsgivere kan bekrefte en kandidats vitnemål og grader uansett når de mottok dem. I noen tilfeller viser en bakgrunnssjekk for utdanning GPA og utmerkelser opptjent.

Sjekker jobber faktisk vitnemålet ditt?

Arbeidsgivere kan bekrefte en kandidats vitnemål og grader uansett når de mottok dem. … En arbeidsgiver vil be om denne informasjonen hvis den er relevant for stillingen de ansetter for (for eksempel en lærer i høyere utdanning).

Kan arbeidsgivere sjekke utskriften din?

Arbeidsgivere vil kanskje sette pris på å gjennomgå karakterutskriftene dine for å se om du har fullført spesifikke kurs som er direkte relatert til en ferdighet du trenger for jobben. For å få utskriften må du sannsynligvis kontakte registrarkontoret eller journalkontoret på skolen din.

Kan du lyve om å ha en bachelorgrad?

Uansett hva grunnen eller begrunnelsen for å lyve, hvis CV-en din ikke er helt sannferdig, vit dette: Du trenger ikke å ty til å lyve for å vinne en jobb. Det finnes etiske CV-strategier du kan bruke for å løse problemer som minimal arbeidserfaring, mangel på eller ufullstendige høyskolegrader og å få sparken.

Anbefalt: