Logo no.boatexistence.com

Er rene sinusbølgeomformere mer effektive?

Innholdsfortegnelse:

Er rene sinusbølgeomformere mer effektive?
Er rene sinusbølgeomformere mer effektive?

Video: Er rene sinusbølgeomformere mer effektive?

Video: Er rene sinusbølgeomformere mer effektive?
Video: ✊ LIBERTY ENGINE VS KOMMERSIELLE KRAFTSTASJONER!!! - GRATIS ENERGI 2024, Kan
Anonim

Det er to hovedforskjeller mellom en ren og modifisert sinusbølgeomformer: effektivitet og kostnad. Rene sinusbølgeomformere er gode til to ting: effektivt å drive enheter som bruker vekselstrøm, og drive enheter som radioer som kan lide av forstyrrelser. Men de kan være dyre.

Hvor effektive er rene sinusbølgeomformere?

De fleste høykvalitets rene sinusbølgeomformere er vurdert til 90 % til 95 % effektivitet. De modifiserte sinusbølgeomformere av lavere kvalitet er mye mindre effektive, mellom 75 % og 85 %.

Trenger du virkelig en ren sinusbølgeomformer?

På grunn av dette er det alltid behov for rene sinusbølgeomformere hvis du skal være knyttet til rutenettet. Vanligvis trenger du rene sinusbølgeomformere for sensitivt utstyr, nyere TV-er, CFL-lyspærer og apparater med AC-motorer (mikrobølger og kjøleskap).

Hvilken er bedre ren sinusbølge eller modifisert sinusbølgeomformer?

Generelt, fordi den totale harmoniske forvrengningen er høyere i modifiserte firkantbølgeomformere, vil motorer gå varmere (mindre effektivt, forbruke opptil 30 % mer energi enn med ren sinus) bølgeomformere), og varer sannsynligvis ikke så lenge.

Hvorfor er rene sinusbølgeomformere så dyre?

Pure-sinus-wave inverters krever mange komponenter og har derfor en høyere pris De produserer strøm som er nesten identisk med strømnettet, noe som gjør dem perfekte for drift sensitiv elektronikk. Hvis du er i tvil om enhetene dine kan kjøre på en modifisert sinusbølge, sjekk alltid med produsenten.

Anbefalt: