Logo no.boatexistence.com

Bør jeg kjøpe en valp med bilyd?

Innholdsfortegnelse:

Bør jeg kjøpe en valp med bilyd?
Bør jeg kjøpe en valp med bilyd?

Video: Bør jeg kjøpe en valp med bilyd?

Video: Bør jeg kjøpe en valp med bilyd?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

En ung valp med bilyd kan være helt frisk og vokse ut av den, eller kan ha en medfødt feil i hjertet. … Det er en ganske stille murring (grad 2 av 6 passer til denne beskrivelsen) som ikke ser ut til å forårsake noen problemer hos valpen og bør være borte når valpen er 3 til 4 måneder gammel.

Vokser valpen ut av bilyd?

Det er veldig vanlig at unge valper, spesielt valper av store raser, utvikler en uskyldig hjertebilyd mens de vokser raskt. Bilyden kan først dukke opp ved 6-8 ukers alder, og en valp med uskyldig hjertebilyd vil vanligvis vokse ut av den ved ca. 4-5 måneders alder

Er en bilyd i en valp alvorlig?

Hva er prognosen for en hund med bilyd? Hjertelyd kan være alvorlig, men de er ikke en årsak til panikk. Mange av årsakene til bilyd kan behandles, og i noen tilfeller kan de løse seg av seg selv.

Hvor lenge kan hunder leve med bilyd?

Hjertesvikt og hjertesykdom kan også være forårsaket av hjerteormsykdom, så det er avgjørende å sørge for at hunden din har god hjerteormforebygging. Mange hunder lever lenge etter å ha blitt diagnostisert med bilyd, og noen kan til og med leve år etter å ha blitt diagnostisert med hjertesvikt.

Hva om valpen min har en bilyd?

Når det gjelder behandling av bilyd, vil en veterinær se etter å behandle den underliggende årsaken og symptomene forbundet med den. Medisinsk behandling kan omfatte endringer i kostholdet, treningsbegrensninger og medisiner Når det gjelder unge valper og murring, kan de ofte løse seg av seg selv.

Anbefalt: