Logo no.boatexistence.com

Kan bougainvillea vokse i Storbritannia?

Innholdsfortegnelse:

Kan bougainvillea vokse i Storbritannia?
Kan bougainvillea vokse i Storbritannia?

Video: Kan bougainvillea vokse i Storbritannia?

Video: Kan bougainvillea vokse i Storbritannia?
Video: Growing Bougainvillea 🌺in a cold climate 🥶#bougainvillea,#northernclimate,#UKtropical 2024, Kan
Anonim

De levende blomstene er faktisk fargerike dekkblader som omgir klaser av bittesmå hvite blomster, og selv om de ser eksotiske ut, du kan dyrke bougainvilleaer i Storbritannia – du trenger bare å beskytte dem fra frost.

Hvordan bryr du deg om bougainvillea UK?

Bougainvillea trenger en lys solrik posisjon, men beskyttelse mot direkte sollys under glass og en minimumstemperatur på 10°C (50°F). Som store klatrere kan de plantes direkte i en vinterhagekant eller dyrkes i store beholdere.

Hvor vokser bougainvillea i Storbritannia?

I Storbritannia dyrkes de vanligvis i en varm vinterhage eller i et oppvarmet drivhus ettersom de trenger en lys solrik plassering og en natttemperatur på minst 10°C (50°F), uansett lavere mister de bladene. De er ganske hjemme i store potter og plantekasser, da de gjerne er litt rotbundne.

Kan bougainvillea overleve vinteren?

Bougainvillea er hardfør for United States Department of Agriculture sone 9 til 11. Den tåler lett fryse, men dypfrysing vil drepe røttene. I områder under disse sonene bør en bougainvillea om vinteren oppbevares i containere og flyttes innendørs.

Hva er den laveste temperaturen en bougainvillea tåler?

I temperaturer under 40 grader Fahrenheit, kan bougainvilleabladene og dekkbladene visne. I temperaturer under 32 grader Fahrenheit er skade mye mer sannsynlig. Skadeomfanget avhenger av hvor lenge planten holder seg under 32 grader Fahrenheit og hvor langt temperaturen synker.

Anbefalt: