Logo no.boatexistence.com

Bør jeg investere i niu?

Innholdsfortegnelse:

Bør jeg investere i niu?
Bør jeg investere i niu?

Video: Bør jeg investere i niu?

Video: Bør jeg investere i niu?
Video: Sådan køber du dine første aktier i 3 trin // Investering og aktier for begyndere på Nordnet 2024, Kan
Anonim

Så, er Niu en god investering? Niu er et godt kjøp for nå. Den har sett en tilbakegang i aksjekursen og kan som sådan være en god mulighet for enhver investor som leter etter en litt mer nisjemobilitetssektor å satse på.

Bør jeg kjøpe Niu-teknologier?

NIU har en bedre verdi enn 82 % av aksjene til gjeldende pris. Investorer som er fokusert på langsiktig vekst gjennom kjøp-og-hold-investeringer vil finne verdsettelsesrangeringen spesielt relevant når de allokerer sine eiendeler. NIU får en verdivurderingsrangering på 82 i dag.

Vil NIU-aksjen gå opp?

Vil Niu Technologies - ADR-aksjekursen vokse / stige / gå opp? Ja. NIU-aksjekursen kan gå opp fra 24,730 USD til 38,567 USD på ett år.

Er NIU-aksjer overvurdert?

Er Niu Technologies-aksjen undervurdert? Gjeldende Niu Technologies [NIU] aksjekurs er $22,90. Poengsummen for NIU er 33, som er 34 % under dens historiske medianpoengsum på 50, og antyder høyere risiko enn norm alt. NIU handler for tiden i 30-40 % persentilområdet i forhold til dets historiske aksjescorenivåer.

Er Niu-lager et kjøp eller salg?

Niu Technologies har mottatt en konsensusvurdering på Buy. Selskapets gjennomsnittlige rating er 2,67, og er basert på 5 kjøpsvurderinger, ingen hold-vurderinger og 1 salgsvurdering.

Anbefalt: