Logo no.boatexistence.com

Hvordan spise linfrø?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spise linfrø?
Hvordan spise linfrø?

Video: Hvordan spise linfrø?

Video: Hvordan spise linfrø?
Video: Hvordan lage kjøleskapsgrøt 2024, Kan
Anonim

Legg til en spiseskje m alt linfrø til varm eller kald frokostblanding Legg en teskje m alt linfrø til majones eller sennep når du lager en sandwich. Bland en spiseskje m alt linfrø i en 8-unse beholder med yoghurt. Stek m alte linfrø til småkaker, muffins, brød og andre bakevarer.

Kan du spise rå linfrø?

Linfrø er trygge for de fleste når de konsumeres i moderate mengder. … Ikke spis rå eller umodne linfrø. Ikke bare vil de forårsake fordøyelsesbesvær, de kan også inneholde giftige forbindelser.

Hvor mye linfrø bør jeg spise per dag?

Selv om det ikke er noen spesifikke anbefalinger for linfrøinntak, anses 1-2 spiseskjeer om dagen som en sunn mengde. En spiseskje m alt linfrø inneholder 37 kalorier, 2 gram flerumettet fett (inkludert omega-3-fettsyrene), 0,5 gram enumettet fett og 2 gram kostfiber.

Hva skjer hvis jeg spiser linfrø hver dag?

Å spise linfrø daglig kan også hjelpe kolesterolnivået. Nivået av LDL eller "dårlig" kolesterol i blodet har vært knyttet til økt risiko for hjertesykdom, fedme, diabetes og metabolsk syndrom.

Når bør jeg spise linfrø morgen eller kveld?

Du kan spise det når som helst på dagen. Å spise for mye før et måltid kan imidlertid redusere appetitten din, siden linfrø er svært rike på fiber.

Anbefalt: