Logo no.boatexistence.com

Hvor skal storyville-hagene bygges?

Innholdsfortegnelse:

Hvor skal storyville-hagene bygges?
Hvor skal storyville-hagene bygges?

Video: Hvor skal storyville-hagene bygges?

Video: Hvor skal storyville-hagene bygges?
Video: Laban - Hvor skal vi sove i nat - (Danish TV) - ((STEREO)) 2024, Kan
Anonim

NASHVILLE, Tennessee – Storyville Gardens, en interaktiv fornøyelsespark med attraksjoner inspirert av bøker og historier fra de fire verdenshjørner, vil lokaliseres i Midt-Tennessee-området med byggingen planlagt å starte i midten av 2022.

Hvor skal Storyville-hagene bygges?

Et nytt 130 mål stort feriested for fornøyelsesparker kommer til Nashville, Tenn. Byggingen av Storyville Gardens er planlagt å starte i midten av 2022, og området vil inneholde et tema park, flere hoteller og over 220 000 kvadratmeter med underholdning, spisesteder og shoppingfasiliteter.

Hvor var Opryland temapark?

Opryland USA (senere k alt Opryland Themepark og i daglig tale bare referert til som Opryland) var en temapark i forstaden Nashville, TennesseeDen opererte sesongmessig (vanligvis mars til oktober) fra 1972 til 1997, og for et spesielt engasjement med juletema hver desember fra 1993 til 1997.

Har Nashville en fornøyelsespark?

NASHVILLE, TN (WSMV) – En ny interaktiv historiedrevet temapark k alt Storyville Gardens som kan komme til Midt-Tennessee, vil bli fylt med turer og vil bringe historier til liv. … Opplevelsen inkluderer 26 turer i hele parken, alt fra innendørs og utendørs turer og vannopplevelser.

Er Dollywood i nærheten av Nashville?

Nashville er en tre timers kjøretur fra Dollywood, så vi kom ikke så langt i uken i Tennessee. Vi klarte imidlertid å snuble ut av parkens porter og inn i den lokale byen Pigeon Forge. … Men på Pigeon Forge fant vi ut at den magepirrende turen så vidt begynte.

Anbefalt: