Logo no.boatexistence.com

Kan du klippe shelties-hår?

Innholdsfortegnelse:

Kan du klippe shelties-hår?
Kan du klippe shelties-hår?

Video: Kan du klippe shelties-hår?

Video: Kan du klippe shelties-hår?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Hvis hunden din har en tynn pels, kan du hoppe over dette trinnet, men for mange Shelties er dette en viktig del av å holde seg ryddig og ren. Klipp parallelt med bena, klipp flere steder der håret er tykkest, og børst eller gre ut alle stiklingene.

Trenger Shelties hårklipp?

Pigl sheltie-en din med minst en gang annenhver uke Børsting hver dag vil holde håravfallet i sjakk, men grundig stell med to ukers mellomrom vil holde hundens pels skinnende og sunn. Hvis hunden din er alvorlig sammenfiltret, kontakt en profesjonell frisør. En kraftig mattet pels kan kreve en fullstendig nedbarbering.

Bør jeg klippe shelties-håret mitt om sommeren?

Om sommeren fjernes den indre pelsen, og etterlater for det meste den ytre pelsen som hjelper til med å isolere dem fra varmen og beskytte huden mot solen. Hvis du barberer Sheltie helt, vil du gi dem solbrenthet. … (Hold en sprayflaske med vann tilgjengelig når du børster, da Sheltie-frakker bør børstes når de er fuktige.)

Hvor ofte bør shelties stelles?

Sheltien har en dobbel pels med beskyttelsesfrakken lengre enn underpelsen og må stelles hver 4. – 8. uke, med hyppigere pleie i vårens avgytende sesonger og faller når de skifter pels. Så lenge underpelsen er fjernet, vil den ytre beskyttelsesfrakken gi skygge for hunden din.

Er det dårlig å klippe en hunds hår?

Husk - det er ikke mange helserisikoer forbundet med å trimme en hunds pels, men noen dyrs hår vil kanskje aldri vokse tilbake på samme måte. … Men hvis du tror at hunden din har sårt behov for en trimming, bør kort hår være greit – så lenge hun ikke blir stående ute i urimelig lang tid.

Anbefalt: