Logo no.boatexistence.com

Hvem snakker prologen i romeo og julia?

Innholdsfortegnelse:

Hvem snakker prologen i romeo og julia?
Hvem snakker prologen i romeo og julia?

Video: Hvem snakker prologen i romeo og julia?

Video: Hvem snakker prologen i romeo og julia?
Video: Lydbøger: William Shakespeare. Romeo og Julie. Den største kærlighedstragedie nogensinde. 2024, Kan
Anonim

Når det gjelder Romeo og Julie, gir prologen ikke bare publikum bakgrunnshistorien, men den varsler også skjebnen til Romeo og Julie. The Chorus, som ikke er en faktisk karakter i stykket, taler prologen.

Hvem taler prologen Hva er formålet med prologen i Romeo og Julie?

The Chorus taler prologen. Hva er formålet med prologen? Formålet med prologen er å introdusere publikum til hva som skal skje senere i historien. Du har nettopp studert 6 termer!

Hva er formålet med prologen til Romeo og Julie?

Prologen setter ikke bare scenen til Romeo og Julie, den forteller publikum nøyaktig hva som kommer til å skje i stykketPrologen refererer til et skjebnesvangert par med sin bruk av ordet "stjernekrysset", som bokstavelig t alt betyr mot stjernene. Stjerner ble antatt å kontrollere folks skjebner.

Hvem snakker den andre prologen?

Den andre prologen ble t alt av skuespillerinnen som spiller Julia Melville. Denne prologen introduserte den reviderte versjonen av skuespillet som offentlig dom hadde blitt omgjort bare 11 dager etter den skjebnesvangre premieren på komedien.

Hvem er de to første foredragsholderne i stykket Romeo og Julie?

Det er også bemerkelsesverdig at når Romeo og Julie dukker opp i en scene sammen, er Romeo den første foredragsholderen. Romeo er den første taleren på Capulets ball når han spør en tjener hvem Juliet er og deretter holder en lengre enetale (I.v.42-55). Juliet gir ikke sin første linje før hun svarer Romeo på linje 102.

Anbefalt: