Logo no.boatexistence.com

Kan administratorer se slettede meldinger uenighet?

Innholdsfortegnelse:

Kan administratorer se slettede meldinger uenighet?
Kan administratorer se slettede meldinger uenighet?

Video: Kan administratorer se slettede meldinger uenighet?

Video: Kan administratorer se slettede meldinger uenighet?
Video: Windows 10 vedligeholdelsesopgaver 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil se slettede meldinger på Discord, vil du ikke ha en enkel jobb å gjøre det fordi appen i seg selv tillater deg ikke å gjøre det … Fordi, ja, selv administratorer vil ikke ha tilgang til de slettede kommentarene eller meldingene som er lagt ut av andre på Discord som standard.

Hva skjer med slettede Discord-meldinger?

Discord kunngjorde offentlig på Twitter at når en Discord-melding er slettet, blir den slettet for alltid. Serverne deres er satt opp til å holde på den ekstra informasjonen, så når den først er slettet kan verken du eller forfatteren hente meldingen igjen.

Kan Discord tillit og sikkerhet se slettede meldinger?

Meldinger som er slettet og IKKE rapportert vil gå tapt for alltid, og du vil ikke kunne bruke dem som bevis. … Using Delete and Report lar meldingen lagres for Trust & Safety-teamet slik at de kan se den selv etter at meldingen er slettet.

Logger Discord slettede meldinger?

Dessverre, så snart en melding har blitt slettet av avsenderen, , er det ingen offisiell måte å gjenopprette den Dette ble bekreftet tidlig i 2018 av Discords ingeniører på deres offisielle Twitter-konto. For det første ville lagring av slettede meldinger være i strid med plattformens regler og krenke personvernet til brukerne.

Hvor blir slettede Discord-meldinger av?

Dessverre, når en melding har blitt slettet av avsenderen, , er det ingen offisiell måte å gjenopprette den. Dette ble bekreftet tidlig i 2018 av Discords ingeniører på deres offisielle Twitter-konto. For det første ville lagring av slettede meldinger være i strid med plattformens regler og krenke personvernet til brukerne.

Anbefalt: