Logo no.boatexistence.com

Hvor skal jeg ha en hjelme?

Innholdsfortegnelse:

Hvor skal jeg ha en hjelme?
Hvor skal jeg ha en hjelme?

Video: Hvor skal jeg ha en hjelme?

Video: Hvor skal jeg ha en hjelme?
Video: Hjelm har alle dage været en god idé 2024, Kan
Anonim

Q: Når bør jeg bruke en hjelme? A: I OSHA 29 CFR 1910.135 står det at hjelmer er påkrevd når noen av følgende forhold er tilstede i arbeidsområdet: Objekter kan falle ovenfra og treffe en ansatt i hodetAnsatte kan støte hodet mot gjenstander som rør eller bjelker

Hvor kreves det å bruke hjelmer?

Answer: 29 CFR 1926.100(a) sier: Ansatte arbeider i områder der det er en mulig fare for hodeskader fra støt, eller fra fallende eller flygende gjenstander, eller fra elektrisk støt og brannskader, skal beskyttes med vernehjelmer.

Når og hvor bør du bruke en hjelm?

The Occupational Safety and He alth Standard, Personal Protective Equipment, 1910.135(a)(1) sier; Arbeidsgiver skal sørge for at hver berørt arbeidstaker bruker vernehjelm ved arbeid i områder der det er fare for skade på hodet fra fallende gjenstander

Hva er OSHA-reglene for hjelmer?

OSHA krever generelt hjelmer for ansatte som arbeider i områder der det er en mulig fare for hodeskader fra slag, fallende eller flygende gjenstander, eller elektrisk støt og brannskader.

Hva er den riktige måten å bruke en hjelm på?

Det er hull med intervaller på 1/8 tommer vanligvis, og du må finne det nøyaktige hullet som hjelmen sitter godt fast til, men ikke for stramt til å forårsake smerte i hodet. 4.) næbben på hjelmen skal peke mot fronten mens den har på seg Med andre ord, kanten av hjelmen skal vende foran.

Anbefalt: