Logo no.boatexistence.com

Er medicare statlig eller føderal?

Innholdsfortegnelse:

Er medicare statlig eller føderal?
Er medicare statlig eller føderal?

Video: Er medicare statlig eller føderal?

Video: Er medicare statlig eller føderal?
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, Kan
Anonim

Medicare er et føder alt program. Det er stort sett det samme over alt i USA og drives av Centers for Medicare & Medicaid Services, et byrå under den føderale regjeringen.

Er Medicare det samme i alle stater?

Original Medicare er et føder alt program som er det samme i alle 50 delstater. Medigap-planer tilbyr lignende fordeler i de fleste stater, unntatt Wisconsin, Minnesota og Massachusetts. Prisen og fordelene for Medicare Advantage-planer varierer etter stat.

Betraktes Medicare som føderal assistanse?

Medicare er et føder alt program som gir helsedekning hvis du er 65+ eller under 65 og har en funksjonshemming, uansett inntekt. Medicaid er et statlig og føder alt program som gir helsedekning hvis du har svært lav inntekt.

Er Medicaid et statlig eller føder alt program?

Medicaid er administrert av stater, i henhold til føderale krav. Programmet er finansiert i fellesskap av stater og den føderale regjeringen.

Hvilken type forsikring er Medicare?

Medicare er det føderale regjeringsprogrammet som gir helseforsikring (helseforsikring) hvis du er 65+, under 65 og mottar Social Security Disability Insurance (SSDI) for en viss tid tidsperiode, eller under 65 år og med nyresykdom i sluttstadiet (ESRD).

Anbefalt: